NASECH er et All Inclusive WEB-Shop og Lagerhotelkoncept.

Vores koncepter er udviklet primært med henblik på privatpersoner samt mindre virksomheder. Derfor er det nye i vores WEB-Shop og Lagerhotelkoncept, at det skal være nemt, enkelt og billigt at komme i gang samt at have kørende. Du betaler kun et lille fast abonnement og herudover betaler du først når du har aktiviteter og dermed indtægter. Er du på udgik efter et Standard Lagerhotel så klarer vi også det.

Det grundlæggende formål er at vi hjælper dig, så du kan fokuserer på det der er vigtigt for dig og din forretning. Vi holder styr på din WEB-Shop og dit lager, sørger for at ekspidere, pakke og sende dine ordrer både i din helt egen WEB-Shop og på lagerhotellet. Kort sagt, så tager vi ”bøvlet” ud af din logistik og e-handelsforretning. Vi klare også dine ad hoc opgaver også selvom om du ikke skulle have en WEB-Shop eller lagerhotelaftale.

Vi har vi mere end 20 års erfaring inden for produktion, lager, indkøb, logistik og distribution, altså det som i dag kaldes supply chain management. Det er disse forudsætninger der har dannet grundlaget for udviklingen af vores All Inclusive WEB-Shop og Lagerhotelkonceptet og samtidig det som gør, at vi samme med dig kan finde den helt rigtige løsning for netop din virksomhed.

Fleksibilitet er et nøgleord for os så selv om vi kalder vores koncept All Inclusive så vælger du selv om du vil benytte vores WEB-Shop løsninger, Lagerhotelløsninger eller både og. Med en all Inclusive WEB-Shop og Lagerhotelløsning kan du servicere dine kunder hele døgnet 7 dage om uge hele åretrundt og derved øge dit salg og din omsætning ved at udnytte internettets muligheder. Din forretning er altid åben og der bliver taget hånd om dine ordrer selv når du har fri, har ferie eller gerne vil bruge din tid og resurser på at udvikle din forretning.

Har du allerede en WEB-Shop kan du fortsætte med at bruge den, men bare lade os overtage det praktiske med hensyn til, at pakke og sende ordrerne. Har du ikke en WEB-Shop hjælper vi dig gerne med at få din én. Det sker ved, at du får din helt egen del af OfficielOnlineShops.dk hvor det kun er dine produkter der er til salg og du kan med sindsro henvise dine kunder til shoppen uden, at de bliver mødt med alverdens tilbud fra andre WEB-butikker eller annoncer fra andre firmaer.

Desuden kan du altid kontakte os på telefon +45 2077 4568 eller ved brug af kontaktformularen som findes i højreside af denne side.