html slider by WOWSlider.com v5.5

All In Lagerhotelløsninger – tilpasset til dine behov

Vores Lagerhotel er et fuldservice lager med alle de funktioner du kan ønske dig inden for modtagelse, opbevaring, plukning, pakning og forsendelse. Ud over standard lagerhotel funktioner så som håndtering af paller og stykgods har vi specialiseret os indenfor området pick, pack & ship med mulighed for at få tilknyttet en WEB-Shop løsning.

Med All In mener vi – alt du har brug for indenfor logistik til din virksomhed eller forretning uanset om det er WEB-shop eller traditionel handelsvirksomhed. All In Lagerhotellet er særligt velegnet til virksomheder der skal sende enkelte produkter til slutbrugeren eller skal have mindre partier af forskellige produkter plukket og sendt til forretninger for videre salg e.l.

Enkelt og billigt

Grundidéen for vores All In Lagerhotel koncept er, at det skal være enkelt og billigt at komme igang og have kørende. Derfor bygger konceptet på, at du som udgangspunkt kun betaler når du har aktivitet. Udover et minimalt opstartsgebyr og en lille abonnementsordning for, at have alle disse funktioner og services til rådighed, så har du først omkostninger når du også har indtægter.

Dine produkter – dit salg

Et andet grundelement i vores All In Lagerhotel koncept er, at det er dig der ejer og sælger dine produkter. Vi skal altså ikke tjene på salget af dine produkter og du styre derfor helt selv hvordan dine produkter skal markedsføres, sælges og prisfastsættes. Det blander vi os ikke i. Vi stiller dog gerne vores WEB-Shop services til disposition – således opnår du en samlet logistikløsning.

Vi har derfor valgt at inddele vores lagerhotel funktioner i disse to koncepter:

 • All-In lagerhotel – en total logistikløsning til mindre firmaer eller privatperson
 • Standard lagerhotel – til dig som bare har brug for et effektivt lagerhotel

Indenfor for begge koncepter, har vi standard løsninger som gør det nemt for dig at komme i gang. Men vi har også mulighed for, at udarbejde tilpassede løsninger hvis din forretning eller produkter kræver det.

Som udgangspunkt arbejder vi kun med produkter som ikke lovgivningsmæssigt kræver særlige forhold med hensyn til opbevaring, håndtering eller transport. Dette kan gælde faremærkede produkter, fødevarer og lignende. Er du i tvivl, så kontakt for yderligere afklaring.


 • Lagerhotel med WEB-Shop

  All In Lagerhotel med WEB-shop

  Ideel løsning til dig som har få produkter og bare gerne vil i gang med at sælge dine produkter over internettet og som også har behov for den daglige ordrehåndtering, en fleksibel løsning der tilpasser sig dine behov.


 • Lagerløsninger til din egen WEB-Shop

  Lagerløsning til din egen WEB-Shop

  Har du allerede en WEB-shop men har du brug for et lager samt nogen der kan tage sig af de daglige ordrehåndteringer og forsendelser – så du får tid til det du er bedst til. Så har vi en løsning der kan tilpasses dine behov.


 • Fleksible lagerhotelløsninger

  Standard lagerhotel

  Et full service lagerkoncept, med alle de funktioner du kan ønske dig indenfor modtagelse, opbevaring, plukning, ompakning og forsendelse. Vores mantra er, at logistikken ikke skal være en hindring for, at du kan udvikle din forretning.


 • Fleksible lagerhotelløsninger

  Pluk, pak og send

  Som en naturlig del af vores All In lagerhotel løsninger tager vi os også gerne af dine ordrer. Vi sørger for at plukke, pakke og forsende dine ordre. Du kan også få fordel af at benytte vores fragt og distributionsaftaler.


 • Fleksible lagerhotelløsninger

  Om- og sampakning

  Behov for hjælp til ompakning eller ompakninger af dine produkter? Så giver vi gerne et tilbud.
  Det kan være enkeltstående opgaver eller kontinuerlige pakkeopgaver.

Hvad får du ?

Vores All In Lagerhotel services omfatter:
Modtagelse og kontrol
Vi modtager dine varer og tjekker at der er det som der skal være i henhold til følgesedler og fragtbreve. Vi kontrollerer at der ikke er synlige tegn på at varerne skulle være beskadigede eller på anden måde have lidt overlast.
Opbevaring
Dine varer opbevares i et sikkert og frostfrit lagerlokale sammen med varer fra andre kunder. Kræver dine produkter specielle opbevaringsforhold undersøger vi gerne muligheden for at opfylde disse krav.
Lagerstyring
Vi holder styr på dine lagerbeholdninger og kan efter aftale fremsende beholdningsoversigter og aftale genbestillingspunkter m.m. Du kan automatisk få besked når det er tid til at bestille nye forsyninger.
Plukning & Pakning
På baggrund af modtagne kundeordre plukkes, pakkes og addresseres varerne og gøres klar til forsendelse.
Forsendelse
Når dine ordre er klar til forsendelse sendes disse til kunden. Det kan være med Post Danmark, Pakkekurér eller Fragtmand.
Lagerkontrol/lageroptællinger
Du kan selvfølgelig altid komme og tjekke dine beholdninger. Der er én årlig lageroptælling med vores deltagelse med i aftalen.

Ring og hør mere

+45 2077 4568

Skriv til os

Kontaktformular

Bestil lageraftale

Gå WEB-Shop